donderdag 24 januari 2013

Kroko (l) pieps !

Het is officieel, ik maakte al meer dingen voor de ongeboren baby dan in de bijna 3 levensjaren van zoonlief Schande ! 
Aangezien ik volop aan project 7, het maken van de geboortegeschenkjes bezig ben, hoor ik zoonlief dagelijks vragen : ' Wat ben je aan het maken? Voor de baby?' Dat steekt, tijd voor verandering. Tijd voor zoonlief. En leuk als afwisseling in het bandwerk. 

Dit patroon zit al in mijn mailbox sinds juli 2011 !! Jawel, zolang staat dit al op mijn to-do-lijstje. Helaas : Jawel hij heeft recht van klagen. Morgen komt de schoolfotograaf , het was dus nu of nooit!

Gisteren waste ik de stof tegen het krimpen, vanmorgen zag hij ze hangen op het wasrek, zijn reactie :  'Wat is dat? Voor mij!' Dit kon alvast niet misgaan, ik beloofde hem na schooltijd een cadeautje. 


Net op tijd begon ik eraan , want ik moest al de grootste maat maken!  Het is een heel leuk patroontje om te maken en enkel door naar de foto's te kijken kon ik het geheel in elkaar steken.


detailHet eerste moment was hij een beetje teleurgesteld over het 'cadeautje' . Maar eens hij door had dat het over de krokidiletjes van deze ochtend ging,  hij was content ! Er was zelfs tijd om een 'showke' te geven.

Stof : Hamburg Liebe  Kroko <3 Pieps van stoerejongensstoffen.nl ; 
boordstof : Vermiljoenshop ;
Gele tricot : Sleepstraat
Patroon : Unisex Hoodie Heidi & Finn4 opmerkingen:

 1. Oooo, er loop hier ook een zoon rond in dezelfde hoodie ! En wees maar zeker dat die ook hier nog altijd een succes is ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooh toevallig, ik had de combinatie nog niet gezien. Maar hij is natuurlijk wel evident als ge naar de stof kijkt. Dan toch niet helemaal uniek ;-)
   Jouw jongens lijken wel groter. heb je het patroon nog vergroot?

   Verwijderen
 2. Je hebt een leuke blog en veeeeeel leuke creaties......je hebt er met mij een nieuwe volger bij!
  :)

  BeantwoordenVerwijderen