donderdag 4 april 2013

Gehaakte beestenboel

100 volgers vandaag !  Als dat geen schoon getal is. 

Nog 2 weken te gaan voor de baby er is, maar helaas ontbreekt de fut me om nog iets te naaien. Hoewel ik graag nog wel wat extraatjes had gehad voor de baby. Maar de naaimachine werd veilig opgeborgen voor de komende weken, want anders zou de aantrekkingskracht toch te groot zijn en telkens weer de teleurstelling daar heb ik geen zin in. Ik heb de afgelopen periode mijn best gedaan denk ik zo. Ik ben zelf verwonderd hoeveel ik maakte de afgelopen maanden. 
Helaas geraakt mijn prioriteitenlijstje niet afgewerkt ! Jammer, nog slechts 1 puntje te gaan: 
10. tuinbroekje tegen de lente. al een geluk dat die lente zo laat valt, dacht ik eerst nog.
Jammer voor de mama aan wie ik beloofde om zo'n tuinbroekje te maken voor dochterlief. Ik kocht al een prachtig stofje, en tekende het patroontje al in de juiste maat. Maar verder zie ik het echt niet meer zitten. 

De 100-ste volger, eigenlijk verdient ze ook wel een cadeautje, maar helaas ook hier hetzelfde. Geen fut. Een eervolle vermelding misschien?  Ga ook eens kijken op haar blog : naaistaart

Voor mijn verjaardag kreeg ik van de vriendinnen een prachtig cadeau. Het boek ' gehaakte beestenboel' samen met het nodige materiaal om direct aan de slag te gaan. 

Even iets anders, iets creatiefs, iets waar ik momenteel wel de fut nog voor heb! 
Eén vriendin kocht voor  zichzelf ook een exemplaar. Zij is al goed op weg en maakte al meerdere versies. Ik kan eindelijk met trots melden dat mijn eerste konijntje na twee maanden klaar is. 

Er liep wel ergens iets fout. Meneer konijn zijn hoofd was een beetje te slap, waardoor het gewoon naar voor of naar achter viel. 
Een extra sjaaltje werd gehaakt, waardoor ik alles een beetje kon vastzetten. 
Ik moet zeggen, stiekem ben ik wel een beetje trots op mijn eerste gehaakte diertje !1 opmerking:

  1. Het is toch een mooike geworden! Mijn eerste gehaakte diertjes hebben ook allemaal een sjaal gekregen, wegens Frankensteinallures ;-)

    En heel normaal dat je niet veel fut hebt nu, dat komt allemaal wel terug.

    BeantwoordenVerwijderen