zondag 27 december 2015

's Morgens nog een lap stof, 's avonds mijn kerstkleedDe stof heb ik al meer dan een maand. Ik kocht ze in mijn favoriete stoffenwinkel. Het model had ik direct in mijn hoofd, het zou de Lora-jurk van LMV worden. 
Patronen tekenen doe ik helemaal niet graag en mede daardoor werd dit project op lange baan geschoven. Tot de ochtend van kerstavond. Ik had geen B-plan, dus ik moest er snel aan beginnen. De gouden stof leende zich perfect tot een feestjurk en ik betwijfel of ik ze "zomaar" zou dragen. Dus het was nu of nooit!
Patronen overnemen van LMV is geen lachertje. Soms vind ik ze heel erg onduidelijk, maar deze viel gelukkig nog goed mee. De uitleg van LMV is dan gelukkig wel altijd heel erg duidelijk. Veel lezen hoe je niet te doen, de foto's vertellen meestal wel genoeg. 
Het patroon valt perfect en het is een zalige jurk om te dragen. 

** stof : de stoffenkamer**
**patroon : Lora - La Maison Victor**

3 opmerkingen:

  1. Als trotse bezitter van twee Lora jurken, beaam ik volmondig dat ze snel ineen zitten en heerlijk zijn om te dragen... ik vind jou er alvast erg mooi mee staan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooi!!! Ik ben sowieso fan van de Lora jurk en maakte er ook al twee, en ik zie zoveel mooie modellen verschijnen! Het is gelukkig een jurk die gemakkelijk in elkaar te zetten is, maar toch knap om het zo last minute te maken ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Waw, wat kriebelen mijn handen als ik dit zie ... en dat in één dag. Prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen