zaterdag 16 januari 2016

Tussendoortje

Tegenwoordig geef ik veel naailessen, wat ik heel erg leuk vind. Ik geniet ervan om mensen zelf dingen te zien maken. Om hen te helpen bij het te verwezenlijken van een project. Het geeft mij goesting om zelf te naaien, soms zelf zoveel dat ik het jammer vind zelf niet te kunnen naaien op dat moment.
En soms, dan moet ik het goed maken . Goedmaken door zelf heel snel resultaat te hebben. Deze week was dit ook het geval. 
Ik heb hier gelukkig twee modellen in huis die maar al te graag iets zelfgemaakts dragen. En aangezien zoonlief de zoveelste groeischeut heeft, kan die wel wat extra kleren gebruiken. 

Ik trok naar Artevelde stoffen, want ik heb uiteraard geen stoffen in huis, uhum ! En koos daar een leuke tricot. De mouwen wou ik in een effen kleur. Ik kreeg de tip van de verkoper om dit ook in de boordstof te maken, aangezien er geen tricot en boordstof was die dezelfde kleur hadden. 
Ik twijfelde, maar besloot het er toch op te wagen. Ik koos een heel dankbaar patroontje van zonen 09. Eentje waarvan snel resultaat een zekerheid was. Ik gebruikte de small versie van het Billie patroon. 
De raglan mouwen in boordstof werd gelukkig een succes. Zoonlief was tevreden met de T-shirt en die werd dan ook onmiddellijk in gebruik genomen. Strijken was geen optie meer. 

Mama mag ik ook een vogel nadoen voor de foto? 

Ik wil ook mee op de foto ! 


MISSION ACCOMPLISHED  :-) 

** patroon : billie**
**stof: Artvelde Stoffen**

5 opmerkingen:

 1. Mooi stofje, hebben we hier ook liggen (want ik heb uiteraard ook een voorraadje als het je een troost mag zijn)! Volgens mij zullen er nog gemaakt zijn als je zoon aan groeispurten doet. Die van ons kent dat begrip niet echt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat er zeker nog volgen. Ik heb hier nog wel wat stofjes liggen

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 2. Tof en ik kan me voorstellen dat het kriebelt als je moet toekijken en helpen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Rb88 Review 2021 - What is a Bonus? | ThTopBet
  The 더킹카지노 Rb88 sportsbook is among the top gambling companies in the world. They offer a range of different bets per sbobet ทางเข้า their sport, so it is essential to  Rating: 4 · ‎Review rb88 by TopBet

  BeantwoordenVerwijderen