donderdag 21 april 2011

Girls Girls Girls


Ik wist al langer dat mijn collega enthousiast was van mijn maaksels, toen ze ongeveer 8 maanden geleden beviel van haar dochter Sienna zat het eraan te komen dat ze een eigen peeps-exemplaar wou.
Wanneer ik het voor mijn zwangere vriendin dit babypakket maakte, was ze onmiddellijk verliefd op de sloefjes. Ze wou er ook graag voor haar lieve dochter. Ik dacht dat ze wel fan zou zijn van roze en het peeps-muisje vond ze wel passend. Dit werd het resultaat :


Voor het maken van de sloefjes gebruikte ik terug dezelfde handleiding, al haalde ik zoonlief zijn echte bobux-en erbij om de maat aan te passen voor oudere baby's. Ik paste enkel de zool aan door er een stukje tussen te plakken. Aan de breedte veranderde ik niets, aangezien het partoon al redelijk ruim is. Ook het stukje waar de muisjes opstaan moest ik vergroten.
Ik ben benieuwd om morgen haar reactie te zien.

Morgen hoop ik nog meer verrassende gezichten te zien. We moeten namelijk naar de babyborrel van kleine Fran.
Voor haar pimpte ik 2 Hema T-shirts. Op de ene naaide ik een prachtige applicatie die ik kocht op het stoffenspektakel, voor het andere shirt gebruikte ik flockfolie. Ik gebruikte het geboortekaartje als inspiratiebron.


3 opmerkingen:

 1. mag ik vragen waar je het patroontje van het meisje vandaan hebt?
  en stik je gewoon een stukje stof erop?
  PS. wat een leuke blog hebt u ik ben even aan het snuffelen:P
  liefs,
  kimberley

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kimberley,
  Ik kocht het meisje op het stofffenspektakel; kant-en-klaar. Ik denk dat het hiervan komt : http://www.fashiondesignproducts.nl

  Aan de achterkant hangt er kleefstof en nadien het ik de rondom nog eens gestikt.

  BeantwoordenVerwijderen