zaterdag 29 december 2012

Mijn Secret Santa-gift !


Ik mocht Hanne van  Naadjes en draadjes verrassen met een Secret Santa ! Hanne heeft 2 dochters en nog een hele grote to-do-list volgens haar pinterest pagina. 
Voor haar maakte ik 2 paddenstoelkussentjes, dat kon je eerder al lezen op mijn blog. 
Aangezien Hanne zelf heel creatief blijkt te zijn, zorgde ik ook voor een DIY-pakketje. Ze pinde deze foto, zo'n dingen zijn altijd super, maar wie denkt eraan om in een doe-hetzelf-zaak  deze staaltjes mee te brengen?  Niemand, meestal heb je daar wel andere dingen aan je hoofd. Ik ging er genoeg halen voor Hanne, zodat ze meteen aan de slag kan. 
Een beetje kerstsfeer mocht er ook in mijn pakje zitten, dus vormde ik eentje van mijn eigen pinterest om in de kerst editie. Achteraan maakte ik een knoopsgaatje om centjes in te steken. Er hangt ook een lintje aan, zodat je ze nog kan gebruiken om in de kerstboom te hangen, of als extraatje aan een pakje.  Ik schenkte er  4 aan Hanne en hield de rest voor mezelf! 
envelopjes voor in de kerstboom 
DIY pakket

De patroontjes van de envelopjes kan je op mijn maak het zelf pagina vinden. Het plan voor een handleiding heb ik eventjes opgeborgen !


Vandaag zat dit berichtje van Hanne in mijn mailbox:
Heel erg bedankt voor je pakje. Ik kon niet wachten tot thuis om het open te maken, en heb dus als een halve wilde de verpakking stukgescheurd en de doos geopend in de auto. Geweldig gewoon. Ik doe al drie jaar mee met Secret Santa, en kreeg al twee maal een leuk pakje, maar dit is echt ongelooflijk helemaal mij. 
Manlief moest lachen toen hij het kaartje las, gek dat iemand gewoon beschrijft zoals ik ben: veel ideetjes, te weinig tijd om materiaal in huis te halen. 
Prachtig gewoon. 
Dikke knuffel en ook voor jou een fijn eindejaar en een geweldig 2013 toegewenst!
Hanne

Zij blij, dus ik ook blij ! Ik kijk al uit naar volgend jaar !

2 opmerkingen:

  1. leeeeuuuuk! moet er idd ook is aan denken van die kleurkaartjes mee te pakken :p

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lang leve Pinterest :) Heerlijk gedaan met die kleurstaaltjes!

    BeantwoordenVerwijderen