maandag 11 februari 2013

Contentement

Hoera ! De geboortegeschenkjes zijn klaar, project n° 7 heb ik ook kunnen schrappen van mijn lijstje ! In totaal een kleine 200 stuks werden in elkaar gestikt; 10 weken, voordat ik ze eigenlijk nodig heb. Ik had het nooit verwacht, maar het geeft me een goed gevoel en vooral ook rust ! Op het resultaat zal je nog eventjes moeten wachten ! 

Eén klein, maar niet onbelangrijk detail moet ik nog afwerken, maar daarvoor heb ik hulp nodig. Hulp die WENTITI me zal bieden, maar hiervoor moet ik wachten tot ik haar ontmoet op Let's Lousart

Ondertussen is het aantal volgers stiekem opgelopen tot 79, zonder dat ik het doorhad! Eerder beloofde ik een give away bij 75 volgers.  Bij deze dus komt die er dus aan. Aangezien ik niet de tijd kon vinden om nog snel iets in elkaar te steken viste ik alweer iets uit mijn voorraad van dingen die nog geen bestemming kregen. 


Formaat A4
Idee : VINK

Wil je deze tas winnen?
Dat kan door : 
- deze blog te volgen 
- te reageren op dit bericht tot 14/02
6 opmerkingen:

 1. Ik volgde je al en ik wil heel graag meedoen aan deze give-away!
  :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volger ben ik al een hele tijd, en ook ik doe heel graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben ook al lang volger en doe graag mee, de Vink staat al een tijdje op m'n to do, maar het komt er niet van, deze winnen zou natuurlijk ook leuk zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb nog niet zo lang ontdekt hoe ik dat kan doen, dat volgen maar vind het ondertussen super.
  Doe heel graag mee voor deze tas want vind ze heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey, superleuke blog en ben zot van felle kleurtjes dus die tas zou heeeeeeeeeeeeeeel welkom zijn!!! Toevallig op je blog terechtgekomen, man man man... ik kan uuuuuuuuuren op blogspot zitten klikken van de 1 naar de andere blog!!! Ideeën bij de vleet krijg ik hier maar tijd en ervaring ontbreken nog... Beetje bij beetje kom ik er ook wel é!!! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke en handige tas, zou hier ook wel van pas komen!
  P.s. Leuke blog! Ik zal je alvast ook volgen voor meer toffe ideetjes!

  Groetjes, Nancy (http://stikplezier.blogspot.be)

  BeantwoordenVerwijderen