zondag 3 februari 2013

Nu eens even heel eerlijk ...

Ik beloonde mezelf deze week nog met een extra kleedje. Ik had een goed excuus om mijn beste voornemen van 2013 al aan de kant te schuiven ( nl geen stof kopen :-s )
Ok, ik ben goed bezig op vlak van mijn to-do-list voor 14 weken. Na 3 weken kon ik al 4 dingen schrappen en ben ik bijna halfweg voor mijn geboortecadeautjes voor de nieuwe baby.
Maar die lijst met baby die nog geen cadeautje kregen van mij blijft echter groeien!. Hoogtijd om daar eens werk van te maken.

Aiko, het dochtertje van mijn buurmeisje vroeger werd geboren  Ze was uitgerekend voor 1 januari, maar vond dit toch niet zo'n leuke datum, en terecht ! Ze liet het feestgedruis eventjes voorbijgaan en werd geboren op 7 januari.
Ik maakte me er nogal 'gemakkelijk' vanaf. Ik kocht 3 body'tjes en flockte er prentjes op die ik haalde van mijn pinterest. Zoveel leuke ideetjes dat er zijn om dingen te flocken!


Ik maakte ook nog een slabbetje, want baby's zijn de grootste vuilmakers ter wereld ! Ik maakte er direct 2, want "bandwerk" gaat sneller heb ik al ontdekt. En met de lange lijst van baby's die nog geen cadeau kregen, gaat dit zeker nog van pas komen.

Pieterke als model met oversizede slab
patroon: Craftiness is not optional

2 opmerkingen:

  1. eeerlijk? leuk!!!! bandwerk is zo slecht nog niet..doe het zelf ook graag.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die slabbetjes.....wat een mooi stofje!
    Ik ben ook helemaal weg van je geflockte body'kes....zo lief!!!
    :)

    BeantwoordenVerwijderen