woensdag 15 mei 2013

Speeltijd


Ik twijfelde eventjes om zelf een babygym te maken, maar dat leek me toch net een beetje teveel werk. (En eigenlijk kan in dat ook wel gebruiken van neefjes en nichtjes.) Gelukkig kon ik dit  mezelf uit mijn hoofd praten! Wijze beslissing. Zij zorgde wel voor een leuk alternatief. 
Een tijdje geleden kocht ik de stof met kikkertjes en bloempjes via een facebook-groepje van iemand. Toen het lapje arriveerde trok het lief zijn neus op. En laat hij nu anders eens geen mening hebben over stof. Dus het was duidelijk, hij vond het verschrikkelijk. Het stofje belande in de restjeszak, waarschijnlijk om er nooit meer uit te komen!
Voor kleertjes vind ik het er ook wat over, maar ik had het nu wel gekocht, dus wou er ook iets leuk mee maken! 
Ik gebruikte de gehele lap voor dit project en vond het wel iets hebben. De andere zijde is rode fleece, ook een stuk dat ik nog liggen had. 
Het lief is nog steeds niet dolenthousiast, maar kan er gelukkig mee leven. 
Op dit ogenblik is ze echt nog te klein om te spelen, maar ze vond het alvast heel leuk om er eventjes op te gaan liggen. Deze speelmat zal deze zomer vaak meegaan op uitstapjes, want het lijk me echt een handig ding ! Enkel hopen dat ze haar speelgoed terug kan vinden , want dit lijkt een beetje verloren te gaan in het bloemenveld. Ach, we hebben gelukkig ook nog een mooie effen rode zijde, voor het geval dat! 


handleiding : Emma en Mona

5 opmerkingen:

 1. Ik vind het wel iets hebben, die leuk gekleurde bloemen. En de felle kleuren (zeker rood) zijn toch de eerste die ze zien?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. de kleine pruts zal het zeker leuk vinden om naar te kijken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me inderdaad heel leuk en handig om mee te nemen ! Die zal je vast en zeker nog veel gebruiken. Het is best wel een vrolijk stofje !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Amaai, heel handig om te hebben lijkt me. :) Een klein zakje dat niet veel plaats inneemt. Wie weet waag ik mij er ook ooit eens aan ;)

  http://liesellove.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk speelkleed en handig om op te ruimen! Knap!

  BeantwoordenVerwijderen