woensdag 28 augustus 2013

Vier maal geluk

Die naaimachine kreeg in augustus wel een maandje rust, maar er lagen hier nog een aantal cadeautjes klaar die afgeleverd moesten worden. Ondertussen allemaal terecht ! 

N°1

Eerst en vooral: een tas voor een kersverse mama². Voor een boeleke van één dag oud !!  Wat een schatje trouwens. Ne mens zou onmiddellijk terug smelten bij het zien van zo'n klein poppemieke ! 
Maar alle aandacht gaat dus uiteraard naar die kleine pruts, al mag de mama ook beloond worden voor de zware arbeid en het 9 maanden lang dragen. Een nieuwe grote tas, waarbij veel plaats is voor babyspullen ....


Jawel u ziet het goed, alweer een tas van Elisanna . Ik moet toegeven dat ik beide tassen tegelijk maakte. En er zullen er waarschijnlijk nog wel volgen.
Vandaag toen ik met de tas over mijn schouder, gevuld met babyspul voor Gitte, besefte ik toch een beetje jaloers te zijn! Alweer een extra lijntje op mijn to-do-lijst. Ik zou er beter eens eentje beginnen maken, zodat ik weer kan beginnen afvinken, dat motiveert.

De mama had niet zo goed door dat de tas ook voor haar was, ik was dan ook helemaal afgeleid door dochterlief. Achteraf kreeg ik een sms dat ik mijn tas vergeten was. Dolenthousiast was ze met het antwoord, want ze was er al stiekem op aan het hopen ! Gelukkige mama :-) 

N°2Een Menina tas ( Jammer dat Eloleo afscheid nam!) gemaakt uit de stof van ons geboortekaartje. Speciaal voor de dochter van de maker van het kaartje. Papa wou niets als bedanking, dus Lili, werd lekker verwend, gewoon omdat ik daar zin in had. Telkens ik zo'n Menina zag, was ik jaloers. En nu maakte ik er zelf één. Ook dit komt op mijn to-do-lijst voor dochterlief.
Toch kreeg de papa ook een bedankje in de vorm van biertjes.  N°3

Een nog ongeboren baby is al voorzien met pampertasje en slabbetje ! Helaas moeten we nog wachten tot november voor hij/zij er eindelijk is. 


N°4

Ook vrienden van vrienden krijgen blijkbaar kinderen...  En sommige vrienden geven dan graag zelfgemaakte cadeautjes en dan wil ik wel eens een handje helpen. Al is zoonlief dan (alweer) teleurgesteld dat het niet voor hem is. 
Patroontje is het bekende apple-hemdje uit Ottobre. 
3 opmerkingen: