dinsdag 17 december 2013

Rudolf !

Vorige jaar, deze tijd, zwanger en last van teveel hormonen; kocht ik deze prachtige licht wollen stof op een facebookgroepje!
Ik was op citytrip, maar hield via mijn gsm de biedingen in de veilig zeer goed bij. Ik had toen nog geen WIFI op mijn gsm. Maar de stof was zo schattig. Ik wist toen direct dat mijn mini-meisje deze kerst in een prachtige jurk zou vieren. Misschien een tikkeltje erover, maar voor zo'n kleine pruts kan dat wel.

Wij zijn hier alvast klaar voor de feestdagen!

Patroon : Heidi and Finn
Stof : ZigZagsteekjes
Ook 6 meter roze paspel werd gemaakt. Onder invloed van diezelfde hormonen kocht ik veel te veel stof voor de geboortegeschenkjes. Heel even dacht ik eraan om de geboortekaartjes uit stof te maken. Dus besteld ik voor de zekerheid maar meteen voldoen. Ik wil niet dat het kind als ze 18 is, nog geconfronteerd wordt met haar 'geboortestofje'. Dus een project waarin veel stof gaat, drong zich op. 

Wat is er dan meer geschikt dan een babydeken? Ik ging onmiddellijk voor een groot formaat, dat ze eventueel op haar achttiende toch nog kan gebruiken.
Je weet maar nooit?!

Zeer origineel is het niet meer. Blogland is overgoten met dekentjes, maar ik had er nog geen. Het stond echter al zeer lang op mijn to-do-lijst. Plan was voor de geboorte, toen een kleinere versie. Zeven maand later toch gelukt.

Voor de achterkant kocht ik een fleece dekentje uit de Zeeman, een tip dat ik hier en daar al eerder las op blogs.
Er werd echter geen tijd genomen om deftige foto's te nemen, want het werd 5 minuten later al in gebruik genomen.

Tutorial: Emma en Mona4 opmerkingen:

 1. Zo'n dekentje verveelt nooit in blogland!
  Het is supermooi en inderdaad als tiener zal er nog veel plezier aan beleefd worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. lekker knuffelzacht! heel leuk

  http://mumendemiekes.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen