woensdag 2 april 2014

Recyclage-projectWeekend ! 20 °, man van huis en ook kinderen op logement bij opa en oma . Vol energie door de extra vitamine D en de stilte!

Eindelijk tijd om projectje dat ik al minstens 5 keer van het containerpark redde aan te pakken. Ik had een uiterste datum gekregen.  Eind juni!!Anders het vloog onverbiddelijk de auto in richting containerpark (vorig jaar had ik ook zo al eens een einddatum gehad, maar gelukkig kon ik met mijn overtuigingskracht toch nog uitstel bekomen. Deze keer moest het dus tijdig klaar zijn !

Ik kocht dit zeteltje ooit voor een trouwfeest in de kringloopwinkel voor slechts 2 euro. De stof uit de Ikea, kostte ongeveer het dubbele. 
Het behoorde tot de inkleding van het trouwfeest. Na de 100 meter vlaggenlijn, had ik toen geen tijd meer om de stof van mijn zeteltje te pimpen. Ondertussen is het koppel deze zomer 4 jaar getrouwd. Slik !


Met de nieuwe zomerse zitting zal het zeteltje nu wel gebruikt worden. Het is lekker relaxen en handig om mee te nemen, naar het strand de Blaarmeersen, kamperen misschien? 

Mijn kinderen waren alvast dolenthousiast bij hun thuiskomst.
Ik vermoed ook dat mijn reddingsacties meer energie gekost hebben dan het werkelijk naaien van de zitting. Want dat is nu echt eens geen werk! Daarom gaf ik ook meteen het zakje een opknapbeurt, want dat was er nog het ergste aan toe.


3 opmerkingen: