dinsdag 27 oktober 2015

Klaar voor een nieuw begin?

23/10 de dag dat mijn dochter 2, 5 werd. De dag waarop ik plots nog eens naar mijn eigen blog keek. De dag waarop de verontwaardiging toen groot was, de dag waarop het weer begon te kriebelen …
Het was geleden van mijn laatste blogpost, dat ik zelf nog eens mijn peeps-blog bekeek . Voor mij was dit een afgesloten hoofdstuk.

bron: pinterest.com
Omwille van voornamelijk praktische redenen, moest ik mij toch even inloggen. Uit nieuwsgierigheid bekeek ik nog eens wat statistieken. Ik had nooit durven denken dat ik nog bezoekers had! Laat staan zoveel! Wat blijkt, mijn blogje wordt gemiddeld nog 120 keer per dag bekeken! 120 keer?  120 mensen  die per dag nog eens doorklikken op mijn blog. Die nog eens een foto bekijken of een berichtje lezen, of misschien wel één van de weinige tutorials gebruiken die ik heb gemaakt. Terwijl er hier al meer dan een jaar niets meer gebeurd?! Verontwaardiging, ongeloof, maar ook enthousiasme en goesting overspoelden mij. Goesting om dit hier toch een tweede leven te geven. Misschien ligt het eraan dat ik denk/ hoop/ verwacht dat ik meer tijd ga hebben ( nu ook de jongste naar school mag),  dat ik mij wat meer geroutineerd voel in het les geven, dat ik alweer 1001 plannen heb om te maken, maar waarbij het niet altijd meer bij plannen blijft.

De goesting is er weer, al weet ik niet hoelang dit gaat blijven. Ik neem mezelf niets voor, dwing mezelf tot niets. De goesting is er en die goesting zal me brengen waar het moet.
PEEPS is mijn passie. Naaien, knutselen,... doe ik al vanaf ik heel klein was. Het gevoel hier meer mee te willen doen, blijft hangen.
Mijn blog laten heropleven is misschien een goede aanzet. Tot waar het zal leiden dat wil ik nog niet voorspellen; hoeveel ik zal bloggen, wil ik nog niet bepalen ...
 Tot snel! 

1 opmerking: