woensdag 26 januari 2011

Leuke post


Vandaag in mijn brievenbus ontvangen, dit leuke pakketje !
Eindelijk na eeuwen wachten, allé zo leek het wel, want ik ben nogal ongeduldig. Liefst van al zou ik kiezen, klikken en ze onmiddellijk uit mijn brievenbus halen. Maar eigenlijk zat het wel zeer snel in mijn brievenbus. Ik kocht ze op deze website, de verzendingskosten vielen goed mee en het was een zeer goede service. Ik kreeg er zelf een heel leuk rolletje plakband bij.

ik heb nog niet voor alles een bestemming, maar dat komt wel. Met één van de 2 linkse stoffen wil ik dit kleedje maken. Helaas kan ik het patroon maar niet vinden, het zou in Knipmode van 4/2007 staan. Ooit heb ik dit gehad, maar hoogstwaarschijnlijk ooit uitgeleend en nooit terug gekregen. Maar zelfs dat ik mij niet herinneren.
Soit kleedjes worden het sowiso.
Aan deze leuke button kon ik niet weerstaan en dus deed ik hem aan mezelf cadeau.Begin volgende week mag ik opnieuw een pakje verwachten, ik leg dan wel uit hoe dit komt.


1 opmerking:

 1. Zo'n leuke stofkes!
  Ik zou die letters willen maken die in je anti-verveel-pak zaten. 'k Zal dus ook eens op zoek moeten gaan naar leuke stofjes.
  En die button, de max!

  Groetjes,
  Maaike

  BeantwoordenVerwijderen