donderdag 11 juli 2013

Fietsmandje

Enkele dagen geleden kwam het vriendje van zoonlief zijn nieuwe fiets showen. In die fiets had hij niet zoveel interesse, maar het mandje van Cars en het vlagje achteraan, dat moest hij ook hebben.
Helaas heeft zoonlief een geheugen als een olifant en bedacht hijdat ik hem ooit een zelfgemaakt mandje had beloofd om spullen in te vervoeren. Lap, er was geen uitstellen aan !

Ik zocht opnieuw het patroontje van Noodlehead op. Print het en begon eraan, met stofrestjes. Hij had eerder al de gitaren gekozen en dat was nipt gepast ! De laatste centimeters stoof werden opgebruikt !

Voor de binnenkant gebruikte ik toile ciree, aangezien ik geen stevige vliseline meer in huis had en ook geen zin had om het strijkijzer boven te halen. 
Ik maakte het maandje ook een cm hoger en gebruikte gewoon een biaislintje om het geheel af te werken. 


Op details moet er niet gelet worden, want ik moest dit ding proberen maken terwijl zoonlief mijn naaimachine, zijn fiets en de stoel aan mij aan het binden was en ondertussen om de 5 sec vroeg, "Is mijn mandje nu al klaar? En nu?"
Ik moest twee stukjes maken om het aan zijn stuur te bevestigen en daar bleek plots 1 cm verschil op te zitten. Duidelijk hoe perfect ik genaaid heb? 


Zoonlief was in de wolken en het mandje werd direct in gebruik genomen en er werden zoveel mogelijk schatten in vervoerd! Hij content, ik ook content !  


En jawel, ik gebruikte voor de eerste keer mijn nieuwe labels van iedereenuniek . Goede service daar. Via mail gaf ik mijn bestelling door, helaas was er een klein misverstandje (mijn fout) in het mailverkeer gekropen en kreeg ik de verkeerde labels toegestuurd. Ik kreeg zonder boe of ba, onmiddellijk de nieuwe juiste labels. Waarvoor vele dank !


Patroon: Noodlehead 
Stof : vermiljoen , Ifi baby

2 opmerkingen:

 1. Hey, leuke blog! Ik heb je genomineerd voor de sunshine award, kijk maar eens op deze post:

  http://naaistaart.blogspot.be/2013/07/the-liebster-award-en-sunshine-award.html

  groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Naaistart !!
   Leuk, super bedankt. Ik zal er werk van maken :) vooral de nominaties vind ik wel moeilijk ! Er zijn zoveel blogs dat ik fantastisch vind !

   Verwijderen