zaterdag 21 november 2015

Bloggers for life

logo-bloggers-for-life
Bloggers for life ! 


Een prachtig initiatief van Liezewiezewoes . Ik was helaas te laat om deel uit te maken van de 50 bloggers die dit prachtige initiatief op poten zetten. 
Ik hou van goede doelen en van vrijwilligers! Het brengt mensen samen en wat men soms tot stand brengt, is ongelooflijk om waar te nemen. 

Bloggers for life koos er 2 prachtige initiatieven uit. Twee vzw's die me recht in het hart raken. 
Als het om kindjes gaat, breekt mijn moederhart.
De tranen sprongen in mijn ogen toen in de website van het Berenfonds bekeek. Ik had er nog nooit vann gehoord.  Dit wil zeggen dat ik veel geluk heb dit nooit te meegemaakt te hebben. De andere VZW,  Moeders voor moeders,heeft ook mooie doelen. Zij helpen moeders  en gezinnen die het niet breed hebben. 
Ik wou ook iets doen voor deze goede doelen en maakte enkele wikkeldoekjes voor het Berenfonds. Wil je ook helpen, da kan je hier de instructies vinden. 
Het was wel even schrikken toen ik die kleine dekentjes in mijn handen had. Vreselijk hoe sommige ouders zo'n kleine prutsjes moeten afgeven. Hopelijk kan ik via deze weg toch een beetje steun bieden. Kan je zelf niet naaien, breien of haken?  Dan kan je ook bieden op handgemaakt van andere bloggers. 
Hou alvast de volgende golf in de gaten !

2 opmerkingen: