zondag 15 november 2015

Nu is het voor echt

Vorige week werd aanschouwd als een proefweek. Ik slaagde erin om dagelijks op tijd aan de schoolpôort te staan. Langer dan 1 week kan ik dit echter niet volhouden, daarom maakte ik nog snel een zakje voor de opvang. Vanaf morgen is het voor echt, na schooltijd volgt er nog opvang, waarbij een koekje en drankje moet meegenomen worden.
Zoonlief heeft ook zo'n zakje. Wanneer hij dan 's morgens zijn boekentas leegmaakt, weet hij of hij al dan niet in de opvang moet. Voorspelbaarheid is heel belangrijk. Het gewoon zeggen 's morgens blijft meestal niet hangen.
Deze keer een ' roze' versie, want dat blijkt het lievelingskleur van de kleine meid te zijn (ook wel het enige kleur dat ze ALTIJD juist heeft, niemand komt eronderuit met een dochter!) Voor mama toch niet té roze als het een beetje kan ;-) Een mooi compromis denk ik dan!
Ik was vergeten hoe mooi ik dit stofje vond. Misschien in deze kleur nog het allermooist. Maar het zijn helaas hier de laatste restjes. Er wordt dan ook heel zuinig mee omgesprongen ! 2 opmerkingen:

  1. Ik vind het ook een super mooi stofje, mooie combinatie met dat roze! Leuk tasje, vrolijkt je dag op!

    BeantwoordenVerwijderen