woensdag 25 november 2015

Time for a give away : lunchzakje


Het staat al zeker twee jaar op mijn verlanglijstje : een lunchzakje. Elke dag neem ik mijn lunch mee naar het werk, maar elke dag moet ik op zoek naar een geschikt zakje. En de ene dag is dat al gemakkelijker dan de andere. Ik had me voorgenomen eentje te maken voor als ik terug aan het werk moest. Ondertussen is de dochter, waarvoor ik in zwangerschapsverlof was, al 2,5! Hoogtijd dus om eraan te beginnen!

Vandaag kwam ik op het 'containerpark-punt'  ( een uitdrukking van mijn vriend).  Het moment dat het ergeren aan het feit dat het nog steeds niet in orde is, groter is dan het gewoon uitvoeren. Bij mij gaat het echter om eindeloze to-do-projecten, bij hem weet je het wel zeker? Ik was zo blij met het resultaat, dat ik er onmiddellijk twee maakte. Eentje voor jullie, want ik ben ondertussen terug een maandje aan het bloggen ! En binnenkort is het Sinterklaas, dan wil iedereen toch iets krijgen ? 

De binnenkant is van het zakje is gevoerd met het restje verduisteringstof, een soort plastic, waardoor je het makkelijk kan afvegen. Je weet nooit dat er ongelukjes gebeuren. 
Bij het eerste zakje gebruikte ik geen volumevlies, ik dacht dat het niet nodig was, maar het valt toch nogal slap. Bij het tweede gebruikte ik het wel. Je kan op de foto duidelijk het verschil zien. Het laatste is voor jullie !

Op de dag dat de Sint komt zal ik het zakje verloten. Je kan je virtueel schoentje zetten tot 5 december . Hoe je dit doet ? 
 1. door mijn blog of mijn facebook-pagina te volgen
 2. door een berichtje achter te laten op deze blogpost.
Veel succes !
14 opmerkingen:

 1. Wat zijn die vrolijk geworden zeg!
  --ik pas, want ik werk aan de overkant van de straat en heb dus geen lunchtasje vandoen ;)--

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, zo herkenbaar. Zo veel ideetjes, maar de uitvoering komt er vaak niet van. Ik zou heel graag meedoen, al zou ik het wel niet als lunchtasje gebruiken, maar als woltasje. Zo kan ik mijn projectje meenemen op de trein in een leuk tasje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, dat zou zeker van pas komen. Ik doe mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik doe heel graag mee! Dat zou hier goed van pas komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw en dan meteen 2 maken!! Ik heb dit project ook op mijn te lange to do lijst, dus ik zet graag mijn virtuele schoentje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Volger zijn we al even, ook op FB ondertussen :)
  Maar dat zakje, dat kan ik best gebruiken daar het mijne in staat van "versleten" is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi! Maar ik ga niet meedoen want ik heb er geen nodig en ik gun zo'n zakje aan iemand die het goed kan gebruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Tof gemaakt en dan ook nog eentje om weg te geven.Niet voor mij want ik mag op het werk gratis soep eten en omdat ik al de hele voormiddag mag proeven van mijn eten dat ik maak voor de bewoners heb ik weinig honger en neem dus geen eten/lunch mee naar het werk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke tasjes! Staat ook al lang op mijn to-do lijstje maar eentje winnen zou nog toffer zijn!
  Ik schrijf het graag op mijn briefje voor de Sint!
  Groetjes
  Els S.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat ben ik nu ook al zo lang aan het bedenken... Een lunchtasje maken! Maar als jij het doet... En dan nog wel zo'n schone... Dat is gewoon nog beter! Count me in.
  Met de woorden van mijn dochter: liefste Sint, ik ben een klein beetje stout geweest, maar ik zou toch graag een lunchtasje winnen. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ze zien er super uit, de lunchtasjes! Zo vrolijk om mee naar het werk te vertrekken :)
  Ik doe ook heel graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hmmm, zo'n lunchtasje blijft hier maar op mijn to do lijstje staan..nu gebruik ik een plastieken zak die ik ergens in mijn kast vind, maar wie weet kan ik binnenkort in stijl mijn boterhammetjes meenemen naar mijn werk!:) count me in!

  BeantwoordenVerwijderen