woensdag 2 december 2015

Too much pink !Een tijdje geleden heb ik besloten om me erbij neer te leggen. Ik heb een dochter en die houdt van ROZE. Hoewel ik altijd gezegd hebt : ' Daar ga ik niet in mee' , moet ik stilletjes aan toch plooien. En iedereen die ooit zei  'Er is geen ontkomen aan, iedereen moet erdoor', moet ik nu helaas gelijk geven.
Dus welkom pink-world ! 

Ik zag eerder al verschillende LIV-rokjes verschijnen. Het bracht me op een idee, want naast roze is dochterlief ook fan van zakjes!  Ideale combinatie dus.
Rokjes vind ik niet zo handig. Meestal is het bijpassende T-shirt nog net in de was of heb ik gewoon niets om erbij te combineren. Kleedjes zijn handiger, Je hoeft slecht 1 iets uit de kast te halen en je bent helemaal gekleed.  Zalig toch ?

Ik gebruikte het Liv rokje  als inspiratiebron en plakte er een T-shirt met enveloppe hals boven. Nog zoiets handig, want kleertjes over het hoofd trekken is toch ook niet haar favoriete bezigheid.
Ik maakte direct nog ééntje in een kleiner maatje, voor kleine Aune. Die zal er ongetwijfeld ook in stralen. Ik denk zelf dat ik dat net iets mooier vind! Misschien is het omdat het minder roze is, of gewoon omdat het er schattiger uitziet. 

Toen ze het kleedje deze ochtend zag hangen, was ze direct enthousiast. Ze wou het direct aandoen en passen. Het kleedje ging niet meer uit. 

Zie haar stralen, mijn roze meid. 


** konijnenstof + roze tricot=  Stoffenkamer**
**uiltjesstof : restjezak**
** patroon: LIV-rokje omgetoverd tot LIV-Jurkje**

5 opmerkingen:

 1. Oh, zo mooi!!! Ik was zelf ooit zo'n meisje dat alles roze wou :D Het gaat over!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ze zag er prachtig uit deze week! En ze was reuzefier toen ik haar vroeg: heeft jouw mama dat zelf gemaakt!
  ;-)
  Juf Martine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is niet altijd een garantie dat het waar is hoor. Volgens haar maak ik ALLES zelf :-)
   Leuk je hier te zien ;-)

   Verwijderen