zondag 6 december 2015

6 december


Heel enthousiast  werden de schoentjes gisterenavond gezet. Het speelgoed werd nog nooit zo snel opgeruimd, zelf de kleinste prullen werden zorgvuldig verwijderd.  De 5-jarige vond het zelfs nodig om even te stofzuigen!  Geen enkel risico mocht er genomen worden, want stel je voor dat Sinterklaas zou struikelen. De deur werd verschillende keren gecontroleerd, want wij hebben geen schouw!  Echt goed geslapen kunnen ze niet hebben...
Ondertussen zijn de cadeautjes goedgekeurd en uitgetest, de eerste chocolade naar binnengewerkt, de ergst spanning gezakt en werd er voor de laatste keer naar 'Dag Sinterklaas'  gekeken.
Ook hier werd er de laatste dagen een schoentje gezet, voor een lunche-tasje.  Een projectje dat duidelijk niet alleen op mijn eeuwige to-do-lijst blijft staan. Ik liet Random.org mij een handje helpen en dit was het resultaat. Lotte Pothé, kan jij eens een mailtje sturen naar annelies@peeps.be ?  Dan kunnen we eens uitzoeken hoe dat tasje het snelste tot bij jou kan geraken ? 
Bedankt aan al de anderen voor de leuke reacties. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten